dissabte, 1 d’octubre del 2016

Normes d'us del blog


1. Autoria.
Els autors d'aquest blog som els professionals sanitaris del Centre de Salut de Son Pisà. Ens encarreguem del manteniment, la coordinació i la moderació del comentaris dels lectors, dues infermeres ( Susana González i Joana Herráez) i dues metgesses (Montse Llort i Susana Munuera), però pot participar qualsevol professional del centre que  ho desitgi.


Els comentaris realitzats pels lectors poden efectuarse mitjançant la seva identificació personal (recomenable) o de forma anònima. Els professionals sanitaris s'hauràn d'identificar i especificar la seva formació, sino seràn considerats com a no sanitaris. Les moderadores ens reservem el dret d'anul.lar els comentaris que considerem inadequats, per ofensius o injuriosos. 
Els missatges publicats pels lectors podràn ser llegits per qualsevol persona que acedeixi al blog.
Blogger no permet que els comentaris efectuats pels lectors puguin ser anul·lats o modificats per ells mateixos.

2. Complementarietat.
Volem que sigui una eina de participació dirigida als usuaris del nostre Centre de Salut amb caràcter totalment informatiu, destinat a promoure activitats i consells que puguin ser d´ interès per a la promoció de la Salut. No és un objectiu del blog resoldre dubtes a nivell personal. La informació proporcionada ha de servir per recolzar i mai per substituir la relació entre un pacient i el seu metge.

3. Confidencialitat.
Aquest blog no recopila dades personals de cap tipus. Està allotjat a Blogger, que pertany a la companyia Google Inc. La seva política de privacitat es pot consultar a http//www.blogger.com/privacy

4. Atribució, referències i actualització.
La informació d'aquest blog anirà recolzada, sempre que sigui apropiat,  per la font de referència i, si es possible, un hipervincle a la font original. Els comentaris dels lectors hauràn de seguir la mateixa norma.

5. Garantia.
Les autores es comprometen  a actuar amb honestitat  i veracitat quan incloguin informació o afirmacions sobre terapies o tècniques en medicina i per això faran referència a les seres fonts.

6. Transparència dels Autors
Els autors d'aquest blog proporcionaran la informació de la forma mes clara possible i facilitaran direccions de contacte perque els visitants puguin trobar informació adicional.

7. Transparència del Patrocinador.

Aquest blog és administrat de manera altruïsta per autors i col.laboradors del Centre de Salut de Son Pisà. Tots els que hi participem som profesionals de la salut que treballem a la Sanitat Pública i el blog el mantenim com a part de la nostra feina diaria d'intentar que els nostres pacients estiguin el millor informats possible. No reb cap altre tipus de financiació externa ni està patrocinat. La participació dels autors i de qualsevol professional del centre és  voluntària.

8. Honestitat de la Publicitat  i Política Editorial.
Aquest blog no admet publicitat. Els missatges dels lectors que incloguin publicitat no seràn inclosos.